Det laver vi

Døre & vinduer
Udskiftning af døre og vinduer er en af vores kernekompetencer – træk på vores store viden og erfaring med alle typer løsninger til private hjem eller erhvervsbygninger. Vi kender alle fabrikater og kombinerer det håndværksmæssige med energirådgivning. Som altid afleverer vi en helt færdiggjort løsning, inklusiv bortkørsel af affald.
Der er 10 års produktgaranti på vinduer og døre.
Husk at man kan få energitilskud ved udskiftning af gamle vinduer og døre.
Vi monterer altid efter producentens og Teknologisk Instituts anvisninger.
Med døre og vinduer produceret og monteret efter gældende standarder undgås træk og kuldenedfald. Det betyder ensartet temperatur overalt i boligens rum, som øger komforten. I nogle tilfælde vil nye døre og vinduer også give mere lys i boligen.

Køkken
Du kan vælge præcis det køkken, som passer til din smag og dit budget. Vi er uafhængige og har stor erfaring i at montere mange forskellige køkkenfabrikater. Hvis du ønsker råd og vejledning ved valg af køkken, så hjælper vi gerne.
Måske du ønsker at ændre placering af køkkenelementer eller lave andre ændringer i forbindelse med opsætning af nyt køkken. Så hjælper vi også med inspiration.

Tag
Taget er en meget væsentlig del af boligens klimaskærm. Fejlen i taget kan have dyre følger, så det er vigtigt at holde taget i god stand. Afhængigt af tagets tilstand og dine ønsker kan vi tilbyde at reparere, udskifte eller helt bygge om på taget.

Forsikringsskader
Vi kan træde til ved de fleste former for skader og er vant til at samarbejde med forsikringsselskaberne og sørger for at tidsplanen overholdes.